Waterschade aan Parket en houten vloeren

Schade aan je houten vloer? Helaas kan het iedereen overkomen. Waterschade aan je houten vloer is natuurlijk vervelend en dat dient uiteraard hersteld te worden. Roy Parketspecialisten is de specialist in houten vloer reparatie en heeft de kennis in huis om je hierbij te helpen.  Of het nu komt door het bol staan, verkleuren of schimmelen, het is van belang om zo snel mogelijk in actie te komen. Waterschade is voor jou als bewoner vaak een zware overlast, die wij in overleg tot een minimum kunnen beperken.

Waterschade wat nu?

Schade aan je houten vloer is funest, lijkt een ramp en ogenschijnlijk is dit ook zo. Als je kijkt naar de ravage zal je de moed weleens in de schoenen zakken. Helemaal als je zo’n prachtige vloer in je huis hebt liggen. Het eerste dat van belang is, is om direct je verzekeringsmaatschappij op de hoogte te stellen om een expert langs te laten komen om de waterschade op te nemen.
Verder is het van belang om de vloer goed te (laten) drogen. Hoe? Deppen met oude doeken, en de verwarming wat hoger zetten. Als laatste contact opnemen met een specialist.

Wat kan Roy Parketspecialisten voor jou betekenen?

Door direct met ons contact op te nemen, kunnen wij zo snel mogelijk een offerte op maken voor de verzekering. Hierin kunnen wij alle kosten benoemen, zoals het demonteren van de oude vloer en het leggen van de nieuwe vloer. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij voorzien in al het nodige deskundige advies en straalt het vakmanschap er bij iedere opgeleverde vloer vanaf.

Het gebruik van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen, resulteert in een topproduct van ROY dat een trots is voor iedere woonkamer. Heeft u vragen over parket of wilt u gratis een heldere offerte, doe dat dan online of bel 088-800 00 00!


Ons waterschade en parket assortiment