Schuren

€ 19,75

€ 19,75

per m2

Uw vloer laten schuren door ROY Parketspecialisten is kiezen voor topkwaliteit, vakmanschap, zekerheid, maar bovenal sfeer!

Is uw parketvloer toe aan een flinke opknapbeurt? Dan is het wellicht een goed idee om uw parketvloer eens te laten schuren. U kunt natuurlijk zelf een parketschuurmachine huren; het is verstandiger om dit door een vakspecialist te laten doen.

Vakmanschap
Hoewel parket schuren misschien overkomt als een vrij homogene dienst, is niets dan minder waar. De totale levensduur van uw parketvloer hangt voor een groot deel af van de kwaliteit hoe uw parket geschuurd is. De kunst is om zo min mogelijk van uw parketvloer af te schuren en toch alle krassen, deukjes en oneffenheden uit de vloer te schuren.

De parketteurs van ROY Parketspecialisten bezitten deze kwaliteit als geen ander. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij zeer vakkundig en precies uw parketvloer schuren.

Door onze jarenlange ervaring, straalt het vakmanschap er bij iedere opgeleverde houten vloer vanaf. Het gebruik van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen, resulteert in een topproduct van ROY dat een trots is voor iedere woonkamer. Ervaar zelf ook de kwaliteit van onze parketteurs!

Schuren en polijsten vanaf € 19,75p/m²

 

 Andere producten uit het Home assortiment