Parket restaureren

parket-restaureren.jpg

Restauratie door ROY Parketspecialisten is kiezen voor topkwaliteit, vakmanschap, zekerheid, maar bovenal sfeer! 
Heeft u een beschadiging in uw parketvloer en wilt u dit onzichtbaar laten herstellen? Dat kan! Parket heeft als grote voordeel dat het (bijna) altijd onzichtbaar gerepareerd en hersteld kan worden.

Restaureren bij waterschade
Veel restauratiewerkzaamheden worden uitgevoerd na bijvoorbeeld een waterschade. Door het lekken van het water is het hout gaan werken en de lijm veelal losgeweekt. Het gevolg is een parketvloer waar de plankjes bij uit springen. Door dit zorgvuldig uit te hakken en vervolgens opnieuw in te lijmen, zal deze restauratie na het schuurwerk niet zichtbaar meer zijn.

Restauratie bij zeer oude parketvloeren
Sommige woningen hebben zo een fraaie oude parketvloer dat het veelal uit historisch oogpunt al onacceptabel is om deze te verwijderen. Als u het zonde vindt om een antieke parketvloer eruit te breken, is er de mogelijkheid om deze parketvloer te restaureren.
Veelal vergen deze restauratiewerkzaamheden meer tijd dan de plaatsing van een geheel nieuwe parketvloer. Echter, de historische waarde overheerst in dergelijke situaties. Wenst u een optimaal resultaat, laat dan uw oude parketvloer restaureren door ROY Parketspecialisten.

Door onze jarenlange ervaring, straalt het vakmanschap er bij iedere opgeleverde houten vloer vanaf. Het gebruik van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen, resulteert in een topproduct van ROY dat een trots is voor iedere woonkamer. Ervaar zelf de kennis en ervaring van ROY Parketspecialisten!

Wilt u meer informatie?

  • Bel ons op 088-800.00.00
  • Stuur een email naar info@roy.nl
  • Laat een bericht achter