Diensten van ROY Parketspecialisten

Met de diensten van ROY Parketspecialisten haalt u niet alleen vakmanschap, precisie en kennis in huis, maar bovenal sfeer! 

Naast een grote verscheidenheid aan kwalitatieve hoogwaardige en ambachtelijke produkten biedt ROY Parketspecialisten ook een aantal gespecialiseerde diensten aan.
Is uw parketvloer nodig toe aan een opknapbeurtje? Door uw parket te laten schuren door ROY Parketspecialisten, zal uw vloer weer als nieuw zijn.
Heeft u een waterschade en wilt u dit weer vakundig hersteld hebben, vraag dan naar de mogelijkheden. Ook verzorgen wij het eventuele schaderapport dat door de verzekeringsmaatschappij gewenst wordt.
Dit zijn maar enkele voorbeelden waarbij wij u zeer graag van dienst kunnen zijn.

Door onze jarenlange ervaring, straalt het vakmanschap er bij iedere opgeleverde houten vloer vanaf. Het gebruik van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen, resulteert in een topproduct van ROY dat een trots is voor iedere woonkamer. Ervaar zelf ook de ambachtelijke diensten van ROY Parketspecialisten! 

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u gratis een heldere offerte, stuur een email naar info@roy.nl of bel 088-800 00 00!

Maak nu uw keuze uit de diensten van ROY Parketspecialisten.

parket-aanhelen.jpg

Aanhelen

parket-restaureren.jpg

Restaureren

legservice.jpg

Legservice